Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact kleedt WK wielrennen sfeervol aan

11 januari 2013

 In opdracht van Neptunus Structures voorzag Deco-Fact tijdens het afgelopen WK wielrennen alle VIP structuren van passende stoffering en logebouw. Het achtdaagse gebeuren in Nederlands Limburg gaat terecht als 'een van de mooiste ooit' de geschiedenis in. De organisatie kreeg immers lof uit alle gelederen van de wielersport.

De uitstekende reacties sloegen niet alleen op de uitstekend georganiseerde sportieve aspecten, maar evenzeer op de infrastructurele omkadering.

Aangezien op het WK niet alleen de eliterenners bij de mannen aan de slag waren, maar ook de dames, beloften en junioren om de wereldtitel streden, fungeerden de door Neptunus Structures opgetrokken tentencomplexen acht dagen lang als pleisterplaats voor de nodige gasten.

Het Limburgse Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen, leverde naast de themapaviljoens en hospitality houses ook de complete accommodatie voor de aankomstzone, waar in geen tijd een compleet hospitality-, technisch- en persdorp verrees.

De talrijke bezoekers toefden er mede dankzij de smaakvolle stoffering van Deco-Fact in een sfeervolle omgeving die bij iedereen in de smaak viel. In totaal stoffeerde Deco-Fact er zo'n 7500 m² aan tenten, waaronder de aankleding van een galeria van 16 m x 40 m, 2 etagehallen van 16 m x 80 m en alle pagodetenten van 10 m x 10 m.

 

« terug