Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact alom vertegenwoordigd op zomerfestivals

20 augustus 2013

 De zomer en daarmee ook het drukke festivalseizoen loopt stilletjes op zijn einde. België, het festivalmekka voor alle muziekliefhebbers, startte het festivalseizoen met Werchter Boutique en eindigt tradioneelgetrouw half september met Leffinge Leure.

Naast de vele podia en de artiesten is de decoratie van tenten op festivals zowel voor het grote publiek als de VIP-area's de laatste jaren enorm opgekomen.

Deco-Fact, de specialist in stoffering van tenten, kan dan ook niet ontbreken voor de stoffering van de VIP-tenten op de festivals

Zo kon je de stoffering van Deco-Fact bewonderen op de meeste festivals.

 

  • Op Pinkpop bij onze Nederburen in Landraaf werden de artiestentent en Headliners Village door Deco-Fact gestoffeerd.

  • Van half juni tot half juli was de stoffering van Deco-fact te zien in de VIP-tenten en de artistcatering vanWerchter Boutique – Rock Werchter – Werchter Classic en het afsluitend concert The Wall. De opstelling van de VIP-area varieerde per event van 1250m2 tot 3000m2 aan gestoffeerde tenten.

  • In Blankenberge kan je nog tot begin september het Q-Beach House bezoeken. Deco-Fact verzorgde ook hier de hemel en zijwandstoffering van alle units.

  • Op Les Ardentes in Luik werd de VIP-etagehal van 8m x 35 m zowel parterre als op de eerste etage van een passende stoffering voorzien.

  • Gent Jazz dat plaatsvond van 11 tot 21 juli werd wederom voorzien van een stofje van Deco-Fact. De grote concerttent van 40m x 59m werd aan de zijde voor het publiek voorzien van een witte hemelstoffering die naadloos aansloot op de zwarte hemelstoffering boven het podium.

  • Ook op het festival Zwarte Cross in Lievelde nederland was Deco-Fact present voor de stoffering van de VIP aluhal 20m x 30m.

  • De stoffering van Deco-Fact mocht natuurlijk niet ontbreken op het Boomtownfestival aan de Kouter in Gent.

  • Tomorrowland, het festival waar al je dromen uitkomen, pakte deze editie uit met een nieuw podium 'The Garden of Madness'. Hiervoor werd een Evolution op een ponton op het water gebouwd en het dak gestoffeerd door Deco-Fact. Zowel binnen als buiten was deze tent versierd met de mooiste bloemdecoraties. Van een eyecatcher gesproken ...


  •  
 

 

 

« terug