Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact richt VIP in op Flanders Horse Event 2013

20 september 2013

Ook dit jaar trokken tal van paardenliefhebbers naar Beervelde om deel te nemen aan het inmiddels wijd en zijd bekend Flanders Horse Event.

Om de exclusieve uitstraling van het event extra in de verf te zetten, koos Neptunus Structures ook dit jaar weer om samen te werken met Deco-Fact voor de inrichting van de VIP-structuren.

Flanders Horse Event is één van de grootste evenementen voor de paardensport in België. Het prestigieuze gebeuren vond dit jaar plaats van 8 tot 11 augustus in Beervelde.

Tijdens het Flanders Horse Event krijgen bedrijven de kans om uitgebreid te netwerken en hun producten aan hun klanten te tonen in de verschillende Vip Aluhallen.

Net als in het verleden opteerde Neptunus Structures met het oog in de exclusieve inrichting van de VIP-ruimte voor een samenwerking met Deco-Fact. De VIP Aluhal van 16 x 55 m kreeg een witte hemelstoffering en rode zijwandstoffering. Ook de lage scheidingswanden voor de VIP-tafels kregen een rode stoffering aangemeten.

De VIP Village kreeg een onderkomen in een Aluhal van 16 x 40 m die volledig in het zwart werd gestoffeerd. Deco-Fact zorgde hier ook voor zwarte gestoffeerde scheidingswanden waar de exposanten hun producten in de kijker konden zetten.

In de Business Club, een Aluhal vn 10 x 70 m waar bedrijven een volledige loge kunnen huren, werd de tent volledig in het wit gestoffeerd. De afscheidingswanden van de loges kregen een frisse oranje kleur mee.

Alle bezoekers waren het er over eens: de kleurrijke wanden en de zijwandstoffering in combinatie met de aantrekkelijke decoratie bezorgde Flanders Horse Event de exclusiviteit die bij het evenement hoort. 

« terug