Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact opnieuw van de partij op Optima Open

21 oktober 2013

Van 15 tot en met 18 augustus speelden voormalige tennissterren zoal Boris Becker en Henri Leconte tegen elkaar op de Optima Open ATP Champions tornooi in Knokke-Heist.

Deco-Fact bekleedde voor het derde jaar op rij de alu-hallen en pyramides van De Boer.

De Optima Open maakt deel uit van de ATP Champions Tour, een concept dat door de jaren heen één van de favoriete competities bij het grote publiek is geworden. De sportieve tornooien vormen de perfecte gelegenheid voor tennisliefhebbers om te genieten van wedstrijden op topniveau in een ontspannen sfeer.

Op de Optima Open 2013, die zoals ieder jaar werd georganiseerd in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist, werden zowel het VIP- als publieksdorp, de cateringzone en alle kantoor- en persaccommodaties door Deco-Fact in een strak wit jasje gestoken.

De dak- en wandstoffering van de aluhallen in combinatie met de chalets met hun kleurrijke decoratie en tapijten creëerden een ontspannen en gezellige sfeer die onlosmakelijk deel uitmaakt van de Optima Open.

Mede dankzij de stijlvolle aankleding door Deco-Fact werden de alu-hallen en pyramides van De Boer dé perfecte plaats om gezellig te vertoeven tussen en na de wedstrijden.

 

« terug