Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact kleedt Film Fest vakkundig aan

22 november 2013

 Van 8 tot en met 19 oktober vond in Gent de 40ste editie plaats van het ondertussen wijd en zijd bekende filmfestival dat sinds dit jaar de naam Film Fest draagt.

Om de VIP-accommodatie volgens de regels van de kunst in te richten, deed de organisatie voor het vierde jaar op rij beroep op de specialisten van Deco-Fact.

Het Gentse filmgebeuren ontstond in 1974 en groeide gestaag uit van een lokaal gebeuren tot het evenement dat vandaag weerklank vindt in de ganse (film)wereld.

Ook en vooral dankzij de organisatie van de World Soundtrack Awards heeft het Film Fest, zoals het gebeuren vandaag heet, sinds 2001 de wind in de zeilen.

Internationaal staat het meerdaagse filmevent hoog in aanzien, vandaar dat logischerwijze ook aan de ontvangst van de VIP uiterste zorg wordt besteed.

Film Fest schakelde voor het vierde jaar op rij Deco-Fact in om het filmfestival vakkundig aan te kleden.

Deco-Fact stoffeerde voor deze 40ste editie alle VIP-accommodatie in een bijzonder sfeervolle lichtgrijze stoffering.

In al deze tenten werden zowel de daken als de zijwanden gestoffeerd in een strak gehangen lichtgrijze stoffering die samen met de verlichting en de decoratie een unieke sfeer creëerde voor deze speciale feestelijke editie.

 

« terug