Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

ZOUTE GRAND PRIX knap aangekleed door Deco-Fact

09 december 2013

Van 10 tot 13 oktober konden autoliefhebbers weer genieten van een luxe weekend in Knokke-Heist. Het exclusief weekend van ZOUTE EVENTS®, in samenwerking met DLB CONCEPT en Veldeman Structure Solutions, toverde Knokke-Heist om tot een geweldig autofeest van 's werelds meest prestigieuze automerken.

Voor de exclusieve stoffering van de VIP tenten mocht Deco-Fact niet ontbreken.

Op het programma stond:

ZOUTE TOP MARQUES®

Een tentoonstelling van 13 premium auto partners op de Kustlaan en het Albertplein waar de nieuwste creaties en Belgische premières werden voorgesteld.

ZOUTE RALLY® een regelmatigheidsrally en ballade voor 160 prestigieuze oldtimers met eerste inschrijvingsdatum tussen 1920 en 1965 ligt. De rally startte in Knokke op vrijdagochtend om in de late namiddag terug te finishen in Knokke- Het Zoute.

ZOUTE SALE® by Bonhams

In de VIP tent op het Albertplein werd dit jaar op vrijdagavond voor het eerst een veiling van oldtimers georganiseerd door het Britse veilinghuis Bonhams 1793.

ZOUTE GT TOUR®

Op zondagochtend vond de tweede editie van de ZOUTE GT TOUR® plaats. Een ballade met roadbook vanuit het binnenland via pittoreske wegen naar Knokke. Een ballade exclusief voor moderne GT wagens jonger dan 20 jaar.

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE®

Het geslaagde ZOUTE GRAND PRIX® weekend met maar dan 100.000 bezoekers eindigde op zondagnamiddag met het concours d'Elegance op Fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club. Een gelimiteerd aantal exclusieve wagens werden onderverdeeld in een pre- en post-war categorie. De wagens werden gejureerd door een bekende internationale jury.

De stoffering van Deco-Fact was te bewonderen in de Royal Zoute Drivers Club op de dijk aan het Albertsplein. Hier stoffeerde Deco-Fact een aluhal 20x25 met zwarte dak en zijwandstoffering.

Voor de Ferrari expositie ,enkele meters verderop ook op de dijk, werden 2 aluhallen van 10x10 aaneengeschakeld en in het wit gestoffeerd.

In de centrale tent op het Albertplein, een aluhal van 15x45, werden enkel de zijwanden gestoffeerd.

En de aluhal 20x50 op de Royal Zoute Golfclub voor het prestigieuze Gala diner op zaterdagavond werd volledig zwart aangekleed. De zwarte stoffering, de prachtige lusters en stijlvolle decoratie zorgden voor een unieke sfeer.

 

« terug