Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

VoKa Nieuwjaarsinvitito groot succes

03 februari 2014

Op donderdag 9 januari 2014 vond onder grote belangstelling de 22ste editie plaats van de 'Nieuwjaarsinvitito' van de VoKa-Kamer van Koophandel Limburg.

Deco-Fact bvba, wijd en zijd bekend als 'specialist in stoffering van tenten' werd voor het vierde jaar op rij door Veldeman Structure Solutions gecontacteerd om alle structuren aan te kleden.

Meer dan 2700 aanwezigen, waaronder tal van ondernemers, managers, zaakvoerders en politici, brachten op de Nieuwjaarsinvitito een toast uit op een succesvol nieuw jaar.

Naar jaarlijkse gewoonte werden de genodigden ontvangen op de thuisbasis van de Kamer van Koophandel in Hasselt, waar Veldeman Structure Solutions een opmerkelijk tentencomplex had opgebouwd.

Voor de editie van 2014 werd onder meer een 25 x 30 m grote etagehal, die aan weerszijden open was, gekoppeld aan twee aluminiumhallen van 25 x 10 m met een zijwandhoogte van 5,40 m. In het gedeelte van de etagehal werd een open ruimte van niet minder dan 300 m² voorzien. Samen met de aangebouwde superhoge hallen zorgde dit voor een bijzonder ruimtelijk effect.

Deco-Fact bvba kreeg werd voor het vierde opeenvolgende jaar van Veldeman Structure Solutions de opdracht om alle structuren van een passende hemel- en zijwandstoffering te voorzien.

Opmerkelijk was de op maat gemaakte gevelbekleding van 25 m die tevens dienst deed als groot projectiescherm.

Iedereen die aanwezig was, beaamde het: "De Nieuwjaarsinvitito 2014 stond garant voor een succesvolle start van het nieuwe jaar."

 

« terug