Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact kleedt opening bedrijfsgebouw Beliès feestelijk in

27 mei 2014

 Om de opening van haar nieuwe bedrijfsgebouwen de nodige luister bij te zetten, schakelde Beliès de hulp in van Feestarchitect Dominique. Als gespecialiseerde speler in de markt van de verfijnde mediterrane delicatessen wilde Beliès een tot in de kleinste details op en top verzorgd evenement. Daar hoort vanzelfsprekend ook een passende decoratieve aankleding van de eventlocatie bij. En niemand kon dat beter doen dan Deco-Fact...

Feestarchitect Dominique schakelde Neptunus Structures in om voldoende ruimte te voorzien om de talrijke gasten, waaronder flink wat politieke kopstukken, in stijl te kunnen ontvangen.

Neptunus plaatste in Tessenderlo een etagehal van 16 m x 28 m en een pagode 8 m x 8 m.

In de voormiddag werd de kick off gegeven voor de medewerkers die meteen ook een smakelijke lunch kregen voorgeschoteld. Na de middag stond de officiële opening van het nieuwe bedrijfsgebouw op de planning met eerst een academische zitting voor 330 personen.

Beliès liet voor deze speciale gelegenheid een kunstwerk maken dat tijdens de zitting feestelijk werd onthuld met behulp van een inventief kabuki systeem dat door Deco-Fact werd ontworpen. Later volgde een bedrijfsrondleiding met aansluitend een receptie voor de genodigden.

Deco-Fact stond ook in voor de stoffering van de etagehal en de pagodetent. Zowel de daken, de zijwanden als alle overige details werden in stijlvol wit aangekleed. De decoratieve inkleding was andermaal een kolfje naar de hand van Deco-Fact dat er opnieuw met brio in slaagde de juiste sfeer te creëren.


« terug