Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact viert 10-jarig bestaan met vernieuwde website

03 juni 2014

Met het idee dat er voor elke gelegenheid de juiste stoffering is, ging Deco-Fact precies tien jaar geleden van start met de verhuur en verkoop van stofferingen voor tenten en hallen. De viering van 10 jaar Deco-Fact kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en wordt onder meer kracht bijgezet met een gloednieuwe website die perfect tegemoetkomt aan de eisen die een modern medium vandaag stelt.

Tien jaar na de oprichting mag Deco-Fact zich met recht en reden één van de absolute marktleiders in de wereld van stoffering voor tenten, hallen en bij uitbreiding andere evenementenlocaties – denk maar aan de Pop-Up- restaurants van het gelijknamige VTM-programma – noemen.

Deco-Fact richt zich niet alleen tot tentenverhuurders, ook organisatiekantoren en zelfs de particulier zijn door de jaren heen vaste klanten van het huis geworden. Stuk voor stuk hebben ze het volste vertrouwen in de kwaliteit en de afwerking die Deco-Fact keer op keer levert. Service op maat van de klant, kwaliteitsvolle propere materialen en een onberispelijke afwerking horen standaard bij het dienstenpakket.

Ook mensen die een speciale vraag hebben, we denken voor de vuist weg aan luxe logebouw of een takelpunt in het dak, worden door het enthousiaste sales team graag verder geholpen. Dat Deco-Fact probleemloos op kwaliteit focust, is niet meer dan logisch. Het bedrijf beschikt over een eigen confectie-atelier en was-service en heeft door de jaren heen een indrukwekkende knowhow opgebouwd.

Kwaliteit en service zijn ook de elementen die uit de lay-out van de volledig vernieuwde website www.deco-fact.beuitstraalt. Na tien jaar vond Deco-Fact het de hoogste tijd om de ietwat verouderde webstek een grondige facelift te geven. Conform de noden van vandaag koos de stofferingspecialist voor een mobiele site met een frisse, eigentijdse look. U vindt er uitleg over wie en wat Deco-Fact is en leest er het meest recente nieuws. Een overzicht van de belangrijkste referenties en een pak mooie foto's tonen u wie allemaal zijn vertrouwen stelt in Deco-Fact en waarom dat het geval is. Neem vandaag nog een kijkje en overtuig ook uzelf.

 


« terug