Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Flanders Horse Event Beervelde kleurrijk aangekleed door Deco-Fact

12 november 2014

Voor de 9de editie van Jumping Beervelde, dat plaatsvond van 6 tot 10 augustus, trokken tal van paardenliefhebbers naar Flanders Horse Event.

De toonaangevende driesterrenwedstrijd groeide de voorbije jaren uit tot een topevenement voor de paardensport en was dit jaar wederom een groot succes.

Internationale jumpingwedstrijd, gastronomie, top-omgeving, en een prestigieuze veulenveiling horen allemaal bij de hospitality-formules van Flanders Horse Events. De ideale omgeving voor bedrijven, families, topsporters en paardenfokkers om te genieten van deze unieke belevenis.

Om de exclusieve uitstraling van het event extra in de verf te zetten, koos Neptunus Structures ook dit jaar weer om samen te werken met Deco-Fact voor de inrichting van de VIP-structuren.

Alle VIP loges, de Party area en de Businessclub werden met de nodige precisie aangekleed en afgewerkt. De leuke kleurencombinatie van de zijwandstoffering en wanden in het oranje en rood met een strakke witte dakstoffering zorgde voor een unieke, feestelijke sfeer in de VIP loges.

Deco-Fact beschikt over 23 kleuren zijwandstoffering waardoor je evenement dat tikkeltje extra heeft om een feestelijke sfeer te garanderen.


« terug