Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact zorgt voor passende stoffering op Nieuwjaarsinvitito

26 januari 2015

Op donderdag 8 januari 2015 vond onder grote belangstelling de 23ste editie plaats van de "Nieuwjaarsinvitito" van de VoKa-Kamer van Koophandel Limburg.

Meer dan 2.800 aanwezigen, waaronder tal van ondernemers, managers, zaakvoerders en politici, brachten een toast uit op een "Vierde Industriële Revolutie", het thema van dit jaar dat symbool staat voor de jongere generatie ondernemers die de toekomst van Limburg zullen bepalen.

Naar jaarlijkse gewoonte werden de genodigden ontvangen op de thuisbasis van de Kamer van Koophandel in Hasselt, waar Veldeman Structure Solutions een opmerkelijk tentencomplex had opgebouwd. Voor de editie van 2015 werd er als centrale tent een etagehal van 30 x 35 m geplaatst met een indrukwekkende open vide van 300 m2. De inrichting van de tent paste perfect bij het jaarlijkse thema " Vierde Industriële Revolutie".

De Jaga Lounge, een aluminiumhal van 15 x 20 m, geschakeld aan de etagehal, was helemaal in het teken van de Britse popgroep The Rollings Stones ingericht. In een kleurrijke Bohemian Chic-tent konden de gasten genieten van talloze wijnen aan de uitgebreide wijnstand van Selezione Vini Italiani. Aan de andere zijde van de etagehal bevond zich de partytent een aluminiumhal van 25 x 20 m.

Uiteraard verzorgde Deco-Fact ook de stoffering van de ruime inkomhal die bestond uit verschillende kleinere structuren. Deco-Fact genoot voor het vijfde jaar op rij van het vertrouwen van Veldeman Structure Solutions en voorzag het gehele tentencomplex van een passende hemel- en zijwandstoffering.

« terug