Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact stoffeert derde editie City Polo Maastricht

24 april 2015

Op 21 en 22 maart 2015 vond in Maastricht de derde editie plaats van City Polo Maastricht.

Het toernooi bleek niet alleen een sportief hoogtepunt, maar deed ook nog eens een flinke duit in het zakje van de stichting Alzheimer Onderzoeksfonds Limburg. Ook Deco-Fact was voor de derde keer op rij aanwezig en stoffeerde verschillende tenten in opdracht van Neptunus bv.

De organisatie van City Polo Maastricht ligt in handen van een kleine groep ondernemers en wordt extra ondersteund door zowel verschillende sponsors en partners, evenals de provincie Limburg, de gemeente Maastricht en de TEFAF. Jos Houben en Paul Meulemans (Prosport, Sport & Hospitality), die beiden een lange ervaring hebben in het organiseren van polo-events in binnen- en buitenland, staan in voor de operationele organisatie. De Stichting City Polo Maastricht ondersteunt goede doelen die een breed maatschappelijk draagvlak hebben en aan sport gerelateerd zijn. Iedere editie opnieuw wordt speciale aandacht gevraagd voor deze goede doelen.

In een zinderende finale wist het team van Scapa/Vos de City Polo Maastricht trofee 2015 in de wacht te slepen. Het massaal aanwezige publiek heeft op vele momenten met ingehouden adem de afsluitende wedstrijd gadegeslagen. Eigenlijk waren er die dag alleen maar winnaars, want niet alleen het publiek genoot met volle teugen, ook de Stichting kan tevreden terugblikken op een fantastisch toernooi.

Net als op de vorige edities was ook Deco-Fact in 2015 opnieuw van de partij om de tenten stijlvol aan te kleden. Deco-Fact zorgde in opdracht van Neptunus bv voor de sfeervolle stoffering van drie tenten: de Alure Globe 10 x 10 m, de Alure Globe 12 x 40 m en de Alure Globe 12 x 10 m.

 

« terug