Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact op Longines Spring Classic of Flanders

03 mei 2015
Van donderdag 30 april tem zondag 3 mei 2015 was de imposante achtertuin van de familie Postelmans in Lummen opnieuw het decor van grootste outdoor jumping event.

Deze vijfsterrenjumping is één van de beste en grootste ter wereld. Deco-Fact zorgde er voor de aankleding van de publieks- en viptenten.

De familie Postelmans zette Lummen de afgelopen jaren op de wereldkaart van de paardensport. Peter Postelmans maakte zelf deel uit van het landenteam dat een bronzen medaille veroverde op het WK in Jerez de la Frontera in 2002.

Zowat alle topruiters waren ook nu weer aanwezig. De fantastische locatie in Lummen werd opnieuw omgevormd tot een internationaal jumping event met 's werelds beste ruiters en paarden. Het event vormt een unieke combinatie van een topjumping van wereldklasse met de briljante atmosfeer in Lummen.

Sinds 2014 is de CSIO Lummen door de FEI gepromoveerd tot een CSIO5* niveau én tot official event van de Furusiyya FEI Nations Cup – Divisie 1. Dit is de hoogst mogelijke onderscheiding voor een Nations Cup event.

Naast verschillende buitenlandse topruiters tekenen ook Philippe Le Jeune, Pieter Devos, Olivier en Nicolas Philippaerts en Constant Van Paesshen present. De Belgen waren in supervorm in Longines Grand Prix van Lummen: niet minder dan zes van de tien ruiters in de barrage waren Belgen.

In opdracht van Neptunus nam het team van Deco-Fact de aankleding van de publieks- en viptenten voor haar rekening. Op die manier konden de talrijke aanwezigen worden ontvangen in een aangename en stijlvolle omgeving, passend bij dit prestigieuze event.

 

 

« terug