Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Opendeurweekend Chemie & Life Sciences

10 mei 2015

Na de succesvolle edities in 2006 en 2011 met bijna 50.000 bezoekers organiseerde essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences, opnieuw een opendeurweekend van de chemie, kunststoffen en life sciences in het weekend van 9 en 10 mei 2015. Doel van het opendeurweekend was om een kijkje in de keuken te geven van toonaangevende bedrijven in de sector.

Ongeveer 20 bedrijven en 5 kennisinstellingen in Vlaanderen hebben hun medewerking verleend om bezoekers te informeren en enthousiasmeren voor chemie en life sciences.

Neptunus droeg ook haar steentje bij en bouwde voor een van de deelnemende bedrijven een ontvangst- en presentatieruimte in de vorm van 2x een Alure Globe van 15 x 20 meter.

Daarnaast verzorgde de specialist in demontabel bouwen ook diverse pagodetenten die dienst deden als inkom, opslag en bus shuttle wachtplaatsen. De ontvangst- en presentatieruimte werden 'sleutel op de deur' opgeleverd inclusief stoffering, verlichting en verwarming. De organisatie, inclusief techniek zoals licht, geluid en projecties, was in handen van PFL uit Lille.

En onze jongens van Deco-Fact stoffeerden de tenten!

Over Neptunus bvba
Neptunus bvba is specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen voor diverse uiteenlopende toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is. Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast haar vestiging in Zonhoven, vestigingen in Nederland (hoofdzetel), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. In totaal heeft Neptunus ruim 250 medewerkers in dienst.
« terug