Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact komt op tegen kanker

01 juni 2015

Tijdens het hemelvaartweekend vond de 6de editie plaats van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Hard(t) tegen Kanker en Altez waren erbij met 3 ploegen 1000 km gefietst.

De wedstrijd heeft een totaal bedrag van 17.295 € opgeleverd. Dit bedrag wordt overhandigd aan de organisatie van Kom op tegen Kanker. We zijn terecht fier op dit resultaat. Het geld dient voor het onderzoek naar de oorzaken en aanpak van therapeutisch falen. Het onderzoek omvat de ontwikkeling van nieuwe behandelingsstrategieën om resistentie en therapeutisch falen in het algemeen te voorkomen of in het algemeen te omzeilen.

Wij zijn ook zeer blij dat Deco-Fact dankzij sponsoring een steentje kon bijdragen.
Samen met de andere sponsors stonden de logo’s mooi te pronken op de outfits.
Het resultaat mocht er zijn en het was voor ons een eer om deze te mogen dragen.

Tijdens deze fietsvierdaagse  verdeelde de 16 fietsers de 24 ritten (3 ploegen x 8 ritten) van 125 km onder elkaar. In gaststad Mechelen was de dagelijkse start- en aankomstplaats. De tocht deed alle Vlaamse provincies aan.

De renners werden professioneel begeleid door Flanders Classics. (bevoorrading, begeleiding door volgwagens en motoren, medische assistentie, fietsherstellingen, massage achteraf, …)

Voor deze 6de editie namen An Swartenbroekx, Jelle Cleymans, Tomas Van Den Spiegel en Tina Maerevoet het meter- en peterschap op zich.

Bij deze dan ook een dikke proficiat aan de organisatie.

 

« terug