Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact stoffeert nieuwe booghal op Innovatiefestival in Ulft

25 juni 2015

Op het DRU Industriepark in het Nederlandse Ulft vond van 25 t.e.m. 28 maart het Innovatiefestival van de Achterhoek plaats.

Met 'Opstap naar Nieuw Vakwerk' als centraal thema toonde de regio haar innovatieve, ondernemende en verbindende kracht. Ook het Belgische Deco-Fact was van de partij met een sfeervolle aankleding van het Anova Vista Paviljoen.

De Boer Structures uit Alkmaar en Deco-Fact uit Maasmechelen kijken meer dan tevreden terug op het eerste Innovatiefestival "Nieuw Vakwerk" in Ulft. Met een innovatief paviljoen in de vorm van de Anova Vista leverden zij een even belangrijke als passende bijdrage aan het evenement dat werd gehouden binnen het industriële decor van de DRU Industriepark in Ulft.

De Boer Structures wist in opdracht van Mood Concepts B.V. het festival een meerwaarde te geven met een accommodatie die aansluiting vond bij zowel het thema als de omgeving.

"Dat was een uitgesproken wens van de organisatie", zegt commercieel directeur Nederland Marc van Raaij – geboren en getogen in de Achterhoek - van De Boer.

"Met onze Anova Vista konden we daaraan voldoen. Het paviljoen vormde visueel een mooi geheel met de omgeving. Binnen hebben we rond het podium een 'black box' gecreëerd en daarnaast glazen wanden aangebracht voor een goed zicht op de IJssel en de verdere omgeving."

Het Anova Vista Paviljoen heeft een oppervlakte van liefst 750 m². De Boer Structures gaf Deco-Fact de opdracht om deze nieuwe booghal te stofferen. Een klus die de specialist uit Maasmechelen met verve wist te klaren. 

« terug