Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco Fact stoffeert backstage Rock Werchter en TW Classic

17 juli 2015

Van 25 juni tem 28 juni werd op Rock Werchter de aftrap gegeven van de zomervakantie. Een week later stond traditiegetrouw TW Classic op het programma.

Op de wei van Werchter werd stevig gefeest maar ook backstage was er natuurlijk heel wat bedrijvigheid. Guy Garvey van Elbow: 'De backstage van Werchter is de beste ter wereld.'

Dit wordt beaamd door vele artiesten. En het was hier dat het Maasmechelse Deco Fact aan het werk is geweest. Op vraag van Live Nation stoffeerde Deco Fact de Artist catering en de VIP hospitality. Dit project hield in dat er een booghal van maar liefst 300 lopende meter van een passende hemel- en zijwandstoffering voorzien moest worden. Het was een uitdaging maar het resultaat mocht er zijn.

Tijdens Rock Werchter genoten 80.000 mensen dagelijks van de grootste namen uit de muziekwereld. Florence and the machine, Pharrell Williams, Lenny Kravitz waren slechts enkele van de vele artiesten op affiche. Zondagavond sloot Muse een heel succesvolle editie van Rock Werchter af.

TW Classic was dit jaar al aan zijn 14de editie toe. Op deze warme 4de juli joeg entertainer Robbie Williams de temperaturen verder de hoogte in. Het optreden van dit showbeest was hét hoogtepunt van de avond. Ook Anouk, Texas, Faithless, ... kregen het publiek moeiteloos aan het dansen en aan het meezingen.

Kortom, de 62.000 festivalgangers hebben van deze editie van TW Classic een zwoel feestje gemaakt.

« terug