Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco Fact kleedt tenten aan op Optima Open in Knokke

16 september 2015
Deco Fact was deze zomer aan zee. Niet voor een welverdiende vakantie-aan-zee maar om wederom de tenten van een uniek event te stofferen. Op de agenda stond de aankleding van de tenten van de Optima Open in Knokke. De organisatie was in handen van het het bureau 24seven. Deco Fact verzorgde 5 Aluhallen van zijwand- en hemelstoffering en ook alle verbindingstenten. De grootte van de tenten varieerden tussen 8m x 20m, 15m x 30m en 12m x 75m.

De Optima Open is een tennisevent waar voormalige tennislegendes elkaar ontmoeten en het terug tegen elkaar opnemen. Van 14 tot en met 16 augustus kon je o.a. Pete Sampras, Pat Cash, Yannick Noah en Henri Leconte aan het werk zien. De inzet van het spel is natuurlijk om te winnen. Alhoewel het tijdens de Optima Open meer gaat om het spektakel en het plezier tijdens de match.

ATP Champions Tour, waartoe de Optima Open behoort, is wereldwijd een heel geliefde competitie. Het is een unieke kans voor het publiek om de voormalige tennissterren te bewonderen in een ongedwongen en ontspannen sfeer en alles met een hoog showgehalte. En bovenal hebben deze tennisgrootheden nog niet veel van hun talent verloren. In 2015 strijkt de ATP Champions Tour neer in Monterrey, Londen, Delray Beach, Mallorca, Verona en in Knokke-Heist.

Optima Bank is net zoals vorige jaren de hoofdsponsor. Een deel van de opbrengst van de ticketverkoop zal dit jaar opnieuw gaan naar vzw Jeronimo. De Gentse organisatie doet dienst als gezinsvervangend huis waar kinderen en jongeren met een moeilijke thuissituatie tijdens het weekend en de vakanties terecht kunnen. "Het is een eer om ambassadeur te mogen zijn van een initiatief als Jeronimo. Elk kind en elke jongere verdient een warm nest. Het gevoel dat je kan meebouwen aan hun toekomst is een fantastische ervaring," aldus Tomas Van Den Spiegel.
« terug