Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco Fact verzorgt stoffering op Flanders Horse Event in Beervelde

25 september 2015

Van 5 tot en met 9 augustus vond het Flanders Horse Event plaats in Beervelde (bij Gent).

Dit is het jaarlijkse hoogtepunt van de paardensport. Het evenement trekt jaarlijks duizenden paardenliefhebbers uit het binnen- en buitenland aan. Dit jaar is een jubileumjaar, het event viert zijn tienjarig bestaan! Het Flanders Horse Event werd voor het eerst georganiseerd in 2006 als een kleinschalige regionale jumping.

Het groeide snel uit tot een toonaangevend event met internationale uitstraling. De organisatoren proberen om zo'n gevarieerd mogelijk programma samen te stellen om de paardensport in al zijn facetten te tonen. De agenda is zo opgesteld dat iedereen zijn gading vindt, van liefhebber over ruiter tot de bedrijven die kunnen netwerken en ze kunnen hun product in de kijker zetten. Naast de jumping is er ook een veulenveiling. Er is tal van randanimatie voorzien gaande van een kinder- en strodorp tot eet- en drankgelegenheden.

Het toonaangevend paardenevent behoort tot de top drie van outdoor jumpings in België. Jaarlijks kunnen ze rekenen op 15.000 bezoekers. Waaronder 750 gasten uit het buitenland. Een 150-tal deelnemers uit 27 landen. En aan de springwedstrijd doen maar liefst 400 paarden mee. Deze cijfers geven je een idee van de omvang van dit topevent.

Het is in dit kader dat Deco Fact mocht stofferen in opdracht van Neptunus Structures. Voor dit project verzagen wij de zijwand- en hemelstoffering van het volledig Vipdorp.

VIP-tent 1 was een Aluhal van 16m x 55m. Het dak, de zijwanden en de viploges werden aangekleed in een kleurencombinatie van wit en paars. Alsook de Party Area (10m x 40m) kreeg deze kleuren.

De Business Club (10m x 70m) kreeg een volledige witte stoffering. En voor de logebouw kozen de organisatoren voor wit en groen.

VIP-tent 2 was een Aluhal van 16m x 45m. De aankleding van de hemelstoffering was in het wit en de zijwanden werden in het zwart bekleed. Alsook de standbouw. Voor de entree Mercure (10m x 10m) kozen ze voor witte bekleding. Kortom een groots stofferingsproject voor een al even groots paardenevent.

« terug