Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco Fact stoffeert op de Memorial Van Damme

01 oktober 2015

 Vrijdag 11 september 2015 vond de Memorial Van Damme plaats in het Koning Boudewijnstadion. Het hoogtepunt voor de atletiekwereld. Deze 39ste editie van de Memorial Van Damme was de laatste en de belangrijkste atletiekwedstrijd van het jaar. De beste atleten ter wereld kwamen hiervoor naar Brussel. Deco Fact was achter de schermen aanwezig.

De AG Insurance Memorial Van Damme is een internationale top-atletiekmeeting die deel uitmaakt van de Diamond League. IAAF Diamond League is een jaarlijkse reeks van atletiekwedstrijden die plaatsvinden in 14 steden over de hele wereld. De Memorial is één van de twee finales van de IAAF Diamond League en sluit het seizoen af.

Justin Gatlin maakte er zijn favorietenrol waar. Hij won de 100 meter bij de mannen. Gatlin getuigde achteraf dat de Memorial Van Damme een uniek evenement is. "Zo'n tot de nok gevuld stadion zie je alleen op een WK of de Olympische Spelen," zei de topatleet.

De meeting is genoemd naar de Belgische topatleet Ivo Van Damme die in 1976 tragisch om het leven kwam. De Memorial was een trendsetter in de evolutie van de meetings en introduceerde als eerste muziek, vuurwerk, drums, een dynamische presentatie en veel meer.

In opdracht van Veldeman Structure Solutions zorgde Deco-Fact voor de hemelstoffering in het AG Insurance Athletic Clubhouse. Dit was een aluhal van 30m x 95m. We voorzagen de Village regupol van stoffering. Deze tenten bestonden uit een aluhal van 15m x 70m, 15m x 55m en een van 10m x 35m. In opdracht van memorial Van Damme – Golazo zorgde Deco Fact ook voor luxe gestoffeerde scheidingswanden in de Ag Insurance Athletic clubhouse, Brasserie en de Village regupol.

In 2016 vindt de 40ste editie van de Memorial plaats. Noteer vrijdag 9 september 2016 in jouw agenda voor deze jubileumeditie in het Koning Boudewijnstadion. Voor de ongeduldige onder ons: de tickets voor deze editie zijn al te koop!

« terug