Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact decoreert op Zoute Rally Grand Prix 2015 in Knokke

15 november 2015

Van 8 tot 11 oktober 2015 werd het straatbeeld in Knokke beheerst door blinkende Oldtimers.

Tijdens deze vierdaagse nemen deze klassieke wagens het tegen elkaar op in de Zoute Rally Grand Prix. Autoliefhebbers konden hun vergapen aan honderden exclusieve wagens van premium merken.

Het waren topdagen voor de fans van feilloze mechaniek, glimmend metaal en exclusief vakwerk uit vervlogen tijden. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 oktober vond de Zoute Rally by Chubb Insurance plaats. Tijdens deze vierdaagse stonden vijf evenementen geprogrammeerd waaronder een regelmatigheidsrally en een kuierrit. Het publiek zag 185 exclusieve oldtimers voorbijrijden.

Met een totaal van 185 klassieke wagens zat de Zoute Rally by Chubb Insurance aan het maximum aantal deelnemers.

De organisatie van dit event was in de handen van Zoute Events en DLB concept. Veldeman Stuctures Solutions en DLB Concept zorgden  voor de tenten. En via hun kon Deco-Fact de stoffering voor hun rekening nemen.

De tenten stonden op verschillende plaatsen in Knokke.

Deco-Fact stoffeerde aantal tenten die verspreid stonden op de dijk. Oa voor Mercedes 10m x 10m, Ferrari 10m x 15m en 10m x 10m, Audi Phoenix booghal 20m x 20m en BMW 10m x 15m

Op het Albertplein decoreerde de Limburgse firma een tent van witte zijwand 15m x 65m van witte zijwand stoffering. De tent van de Driversclub (20m x 30m) kleedden wij aan met een zwart dak en zijwand.

En op de golf voorzag het bedrijf uit Maasmechelen de tent Elegance van zwarte hemel- en zijwandstoffering. In dit stijlvolle decor vond het galadiner plaats voor de genodigden.

 


« terug