Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact stoffeert de Evolution op BRAFA

01 februari 2016

Van 23 tot en met 31 januari vond de Brussels Art Fair, BRAFA, plaats in Tour & Taxis. BRAFA is één van ’s werelds oudste kunst- en antiekbeurzen. De eerste editie werd al in 1956 georganiseerd. De beurs behoort tot de toonaangevende beurzen van Europa. Dit jaar zij ze aan hun 61ste editie toe. Dankzij het groeiende succes is de organisatie uitgeweken naar een grotere locatie. Sinds 2004 vindt de beurs jaarlijks plaats in Tour & Taxis in Brussel.

BRAFA telde dit jaar 137-tal gerenommeerde binnen- en buitenlandse antiquairs en galeriehouders. Dit jaar konden 58.000 bezoekers zich in een gemoedelijk sfeer vergapen aan zowel antiek als aan moderne en hedendaagse kunst. De beurs kan op een trouw publiek van liefhebbers en professionals rekenen. Na afloop waren bezoekers en exposanten het er unaniem over eens dat het de mooiste editie ooit was. En dat de tentoongestelde werken van een nooit eerder gezien niveau waren.

BRAFA kan je het best omschrijven als een eclectische beurs en dit omwille van het zeer gevarieerde aanbod. Er worden stukken te koop aangeboden van de oudheid tot de 21ste eeuw. Onder de topstukken zie je er schilderijen, tapijten, keramiek, zilverwerk, etc.… Alle kunstdisciplines en -voorwerpen werden hier tentoongesteld en te koop aangeboden. De werken zijn uiteraard authentiek en van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

De organisatie van BRAFA koos voor dit tijdelijk restaurant voor het type ‘Evolution’. Bij dit ingenieuze bouwsysteem wordt de aluminium dakconstructie in 1 keer met een hydraulisch systeem opgetrokken. In opdracht van Neptunus Structures decoreerde Deco-Fact deze brasserie met een grootte van 675m2 en een hoogte van 8 meter. De locatie bood plaats aan ruim 350 gasten. Deco-Fact stoffeerde deze accommodatie van 15m op 45m met zijwand- en hemelstoffering. 

« terug