Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact stoffeert tenten Ronde van Vlaanderen

20 april 2016

Op zondag 3 april 2016 vond de Ronde van Vlaanderen plaats. Dit jaar vierde “Vlaanderens Mooiste” een jubileum. Het was de 100ste editie van de Ronde. Deze klassieker is dé hoogdag voor alle wielerliefhebbers.

Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag werd een unicum georganiseerd, The Fan Ride. Honderd fans legden in alle exclusiviteit de laatste 100 kilometers van de koers af net voor de profs.  Een bijzondere ervaring om aangemoedigd te worden door een massa supporters!

De zege van de Ronde ging naar wereldkampioen Peter Sagan. Hij droeg zijn overwinning op aan collega’s Antoine Demoitié en Daan Myngheer, die eerder die week overleden.

Deco-Fact stoffeerde in opdracht van Veldeman een tent van maar liefst 4200m². Deze tent stond aan de Oude Kwaremont. De legendarische kasseistrook van de Oude Kwaremont is zelfs beschermd als monument.

Daarnaast voorzag Deco-Fact, op vraag van 24 seven, een aantal tenten langsheen het parcours van stoffering. Zoals de tent van 2300m² in Oudenaarde aan de start en finish. 24 seven verzorgde de viphospitality tijdens de Ronde. Op strategische plaatsen langs de route decoreerde Deco-Fact de Viphospitality tenten. Deze tenten stonden langs de Vlaanderenstraat (750m²), de Schilderstraat (450m²) en in de Hotondstraat (1200m²) De Maasmechelse firma heeft voor “Vlaanderens Mooiste” in totaal bijna 9000m² aan tenten gestoffeerd.

 

« terug