Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact stoffeert bedrijfshal voor jubileumviering van Axor

15 september 2016

 Axor industriebouw uit Bocholt blaast dit jaar 20 kaarsjes uit en vierde dat samen met goede klanten, leveranciers en vooral het gemotiveerde personeel. Het feest vond plaats in de werkhal van Axor die voor deze bijzondere gelegenheid werd omgetoverd tot een prachtige feestzaal. Op vraag van Axor stoffeerde Deco-Fact de bedrijfshal.

In 1996 richtten Jaak Van Hoef en Patrick Das ‘Axor Industriebouw’ op. Het bedrijf in Bocholt is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen, garages, kantoren, enz. Naast nieuwbouw houdt de firma zich ook bezig met de renovatie van bestaande gebouwen. Een aantal jaren geleden stapten ook Jo en Inge Van Hoef in het bedrijf van hun vader dat momenteel over vijf vakbekwame montageploegen beschikt. Jaarlijks werkt het enthousiaste Axor-team een 50-tal projecten af.

2016 is voor Axor een jubileumjaar. Het bedrijf viert dit jaar immers zijn 20-jarige bestaan en dat verdient natuurlijke een spetterend feest. Zo’n mijlpaal kan immers niet onopgemerkt voorbijgaan. Axor maakte van de gelegenheid gebruik om de goede klanten, leveranciers en vooral het gemotiveerde personeel te bedanken. Het feest vond plaats in de werkhal die voor deze bijzondere gelegenheid werd omgetoverd tot een prachtige feestzaal! Alles was tot in de puntjes afgewerkt, onder meer dankzij Deco-Fact dat op vraag van Axor de bedrijfshal stoffeerde. De strakke, witte bekleding oogde bijzonder sfeervol en gaf de ruimte een extra feestelijke uitstraling mee!

Axor vroeg aan alle genodigden een bijdrage te storten voor het goede doel, met name de vzw Kleine Prins. Deze vzw zet zich met hart en ziel in voor gezinnen met kinderen die voor hun 18de getroffen worden door kanker. Dankzij de giften van de genodigden kon Axor de mooie som van 3.790 euro doneren aan vzw Kleine Prins.

 


« terug