Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact decoreert op de RICOH Open

30 september 2016

De RICOH Open in Rosmalen vond dit plaats van maandag 6 tem zondag 12 juni. Dit is het enige Nederlandse grastennistornooi. Ondertussen is deze Open een vaste waarde in het internationale tenniscircuit. De RICOH Open staat voor plezier, business en topsport en dat in combinatie met een unieke beleving. In opdracht van Neptunus stoffeerde het Maasmechelse Deco-Fact negen tenten, waaronder de Galeria Etagehal 12 x 40 meter.

De eerste editie van het grastennistoernooi in Rosmalen werd in 1989 georganiseerd. Aanvankelijk was het een demonstratietoernooi waar acht internationale tennissers aan deelnamen. Een jaar later, in 1990, maakte de wedstrijd onderdeel uit van de nieuw opgerichte ATP Tour. Op dat moment was dit het enige grastoernooi op het Europese vasteland. De deelnemende tennissers beschouwen de RICOH Open als ideale voorbereiding op Wimbledon.

Nicolas Mahut (ATP-49) was de beste bij de heren. Voor deze 34-jarige Fransmans is het al de derde overwinning op dit tornooi. De Amerikaanse CoCo Vandeweghe (WTA-43) won haar tweede titel op het Brabantse gras.

Neptunus is al vele jaren official supplier van de tijdelijke event accommodaties, en verzorgde ook dit jaar de VIP-paviljoens en publieksaccommodaties: de skyboxen aan het centre court, de gezellige promenade, het hospitality dorp en het tennis village zijn jaarlijks terugkerende succesnummers. Een topsportevenement met topspelers in een schitterende ambiance. 


« terug