Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Objective feest in moderne Veldeman tent
15 mei 2017

Voor de viering van haar 20-jarig bestaan en de opening van een supermoderne nieuwbouw wilde softwarebedrijf Objective een gepaste tentstructuur huren. Deze moest groot genoeg zijn voor een receptieruimte en een zittend diner, én een personeelsfeest op de laatste dag van het drie dagen durende bedrijfsevent.

De tentstructuur moest verbonden worden met het nieuwe gebouw en er moest verduistering voorzien worden om de juiste sfeer te creëren voor een optreden.

Veldeman plaatste een mooie booghal Arcada van 15m bij 45m. De moderne tentstructuur werd uitgerust met strakke panelen en voorzien van laad- en losplatformen, cateringruimte en een looppad voor artiesten.

De booghal werd verduisterd door het gebruik van opac (niet-lichtdoorlatende) dakzeilen en zwarte stoffering. Bij de verbinding met het gebouw moest rekening gehouden worden met de hoogte van de deuren, waardoor een verhoogde hal en schuine aanbouw nodig was. Dit werd op maat uitgevoerd.

Samen met partners The Powershop, Deco-Fact, Coby, Soundfield en Diner Privé zorgde Veldeman voor een geslaagd resultaat!

  

« terug