Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-Fact creëert feestelijke sfeer op Stephex Masters
03 september 2017

In de schaduw van het Brusselse Atomium heeft van woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september de Stephex Masters plaats gevonden. In nauwe samenwerking met BHV Expo Groep zorgde Deco-Fact voor de aankleding van onder meer de VIP-loge en de Stephex Club.

De Stephex Masters is een jumping met naam en faam binnen de ruitersportwereld, waar s ’werelds beste ruiters het tegen elkaar opnamen. Dit grootse en druk bijgewoonde event vond plaats in Wolvertem, in de groene rand van Brussel.

Het bedrijf BHV Expo Groep had het terrein voorzien van meer dan 11.000 m² aan tenten, waar sport, spanning en entertainment centraal stonden. Samen met BHV Expo Groep heeft Deco-Fact het dak en de zijwanden van de VIP-loge tent voorzien van witte stoffering. Ook de loges werden op de gekende stijlvolle manier afgekleed. De decoratieve inkleding van de tent van de indrukwekkende VIP-loge – met nota bene een afmeting van maar liefst 20 x 105 m! - was een kolfje naar de hand van Deco-Fact.

Ook de “Stephex Club”, waar de gasten tot in de late uren konden feesten, werd door Deco-Fact voorzien van een zwarte dakbekleding. De bezoekers genoten met volle teugen van het sfeervollekader.

Deco-Fact blikt dan ook zeer tevreden terug op een goede samenwerking met BHV Expo Groep.

 


« terug