Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

NL   FR   DE   PL   RU   EN

Nieuws

Deco-fact rockt mee met grootste ondernemersorkest van Limburg
03 april 2018

 Het grootste ondernemersorkest van Limburg verzamelde op 11 januari op de Nieuwjaarsinvitito van Voka. De Kamer van Koophandel Limburg had dit jaar ‘Voka rocks’ als thema, een knipoog naar de samenhorigheid binnen ondernemingen. Meer dan 2 800 Voka-leden wensten elkaar het beste voor 2018. Ook voorzitter Francis Wanten blikte in zijn speech vooruit en kondigde het SALVO-actieplan aan.

Ondernemers, managers, zaakvoerders, politici en andere hoogwaardigheidsbekleders vonden hun weg naar de Gouverneur Roppesingel voor de Nieuwjaarsinvitito van Voka – KvK Limburg. Ook een veertigtal ambassades waren vertegenwoordigd. Voorzitter Francis Wanten opende de avond met een dank je wel aan alle ondernemers. Mede dankzij hun inspanningen daalde de Limburgse werkloosheid historisch. Daarnaast kondigde hij het SALVO-actieplan aan, waarmee Voka – KvK Limburg de Limburgse ondernemers een duw in de rug wil geven.

Voka rocks!

Het thema was dit jaar ‘Voka rocks’. Dat mochten de aanwezigen letterlijk nemen, want negen ondernemers bliezen samen met begeleidingsband Festeyn het voltallig publiek muzikaal van de sokken. De muzikanten van dienst waren Ed Somers (Vestio) – trompet, Christiaan Kastrop (Eksturstore) – gitaar, Davy Jonckers (Yontec) – gitaar, David Winkels (Maasmechelen Village) – zang, Ben Lambrechts (PXL Hogeschool) – mondharmonica, Gert Schrijvers (Smuco) – trompet, Ludwig Stevens (Sterimed) – saxofoon en Philippe Bodson (ASL) – dj. Tot slot was er met Jan Huismans van The Voice een verrassingsact.

Maar ‘Voka rocks’ was ook een verwijzing naar de ongeziene samenhorigheid in bedrijven. “Net als in een orkest vind je die immers ook terug in een onderneming. Daar zijn de medewerkers ook op elkaar ingespeeld. Zij vormen een harmonisch geheel”, verduidelijkt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

Deco-Fact, de specialist in stoffering van tenten verzorgde in opdracht van Veldeman tenten de stoffering van het integrale tentencomplex.

 


« terug